Om oss


Jan Olovs Bygg erbjuder dig ett unikt hus, fritidshus eller friggebod byggt på timmerstommar. Tidigare sågade vi timmer, timrade med dalaknutar och därefter bilade utsidan med en timmeryxa, numera importeras timmarstommar från Honkamajat. Detta finska företag har tillverkat timmerhus ända sedan 1963. Jan Olovs Bygg startade under 1995 och sedan dess har ett flertal småhus, timmerhus och fritidshus byggts. För oss är det viktigt med kvalité, kundnöjdhet och effektivitet. Vi utför arbete runtom hela Sverige, kontakta oss om du går i tankar på att bygga ditt drömhus.

Hög kvalitét

Jan Olovs Bygg utför kvalitativa arbeten utifrån vad du vill ha, vi tar hänsyn och värdesätter dina önskemål och krav. Vi arbetar för att uppfylla dessa så att du kan trivas i ditt nya hem, oavsett om det är ett stort timmerhus, ett mindre fritidshus eller en friggebod. Timmer har ett unikt utseende och ger en mysig och harmonisk atmosfär.

Timmerstommar

Vi importerar kvalitativa timmerstommar från Honkamajat som är ett finskt företag. Honkamajat är experter när det kommer till tillverkning av timmerstommar, de har tillverkat timmerhus sedan 1963. Tidigare sågade vi timmer och utförde hela arbetet själv, men med en sådan ledande leverantör i grunden står vi tryggt och kan istället fokusera på annat än materialet – att bygga ditt drömhus.

Lång erfarenhet

Vi har en lång erfarenhet i branschen, sedan 1995 har Jan Olovs Bygg varit verksamma och ständigt expanderar företaget. Hos oss finner du ett sant hantverk. Vi hjälper dig som kund oavsett var i Sverige du bor eller var du önskar bygga ditt drömhus. Kanske vill du ha en timmervilla på västkusten? Eller varför inte i fjälltrakterna? Vart du än önskar så uppfyller vi din önskan.